Prijs borstvergroting in Nijmegen

Prijs borstvergroting in Nijmegen

Prijs borstvergroting in Nijmegen

Wat is de prijs borstvergroting in Nijmegen?

Druppelvormige protheses Mentor MemoryShape zijn de nieuwste innovatie in borstprotheses. De implantaten zijn gevuld met een sterk cohesieve gel en hebben een uniek, druppelvormig uiterlijk. In tegenstelling tot ronde borstimplantaten, zijn deze borstimplantaten druppelvormig, om het silhouet van een natuurlijke borst na te bootsen. Prijs borstvergroting in Nijmegen anatomische prothese €3.200,-

Ronde borstprotheses zijn beschikbaar in een breed assortiment van maten om verschillende wensen tegemoet te komen en die bij jouw lichaam passen. Deze ronde borstimplantaten zijn met een glad of ruw oppervlak. Prijs borstvergroting in Nijmegen ronde prothese €2.600,-

 

Voor het registreren van je protheses zijn wij verplicht €60,60 in rekening te brengen. Dit kun je terug vinden op de factuur.

 

Gespreide betaling borstvergroting. Prijs borstvergroting in Nijmegen.

Wil je de prijs borstvergroting in Nijmegen gespreid betalen? Een extern bedrijf waar we al meer dan twintig jaar mee samenwerken kan de gespreide betaling borstvergroting voor je regelen. Echter zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Een lening gaat onder voorbehoud van een financiering. Je moet dus in het bezit zijn van een vast contract met een vast inkomen. Helaas gaan zij niet akkoord met een uitkering. Een broer, zus, vader of moeder die wel een vast contract heeft, kan eventueel voor jou garant staan. Aarzel niet en neem direct contact met hen op! Van Lent en Partners, telefoonnummer (0)10-2888111. Zij zijn op werkdagen tussen 9 uur en 17 uur te bereiken. Zij zullen direct nagaan of een gespreide betaling mogelijk is voor je.  Voor meer informatie of vragen kun je uiteraard ook altijd Praktijk Gabriels benaderen (0)180-439001.

 

Meer informatie prijs borstvergroting Nijmegen

Heb je nog vragen over de prijs borstvergroting in Nijmegen? Wil je meer informatie of een vrijblijvend consult inplannen voor een borstvergroting? Of heb je een vraag over één van onze andere behandelingen? Neem dan nu contact op met 0180439001 of vul hier het contactformulier in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen voor het beantwoorden van al je vragen.