Nazorg borstvergroting Breda

Nazorg borstvergroting Breda

Nazorg borstvergroting Breda

Nazorg borstvergroting Breda

Wondbehandeling en instructies na borstvergroting

De dag na de operatie mag er gedoucht worden. Het is wel belangrijk om de wond droog te houden. De pleister die op de wond zit is waterbestendig en kan je droogdeppen. De temperatuur van het water mag niet te heet zijn. De pleister die op de wond zit moet je 2 weken laten zitten, hieronder zit de hechtdraad. De hechting lost vanzelf op en mag niet verwijderd worden! Na 2 weken kom je op nacontrole en dan worden er eventuele knoopjes  van het hechtdraad afgeknipt.

Zorg voor een goede ondersteunende sport BH zonder beugels. Deze moet niet te strak zitten maar wel goed aansluiten. Deze moet dag en nacht gedragen worden voor 6 weken. Vermijdt de eerste twee weken in de volle zon te zitten. Bedek gedurende 1 jaar het litteken tegen de zon, om lelijke verkleuring te vermijden. Gebruik geen alcohol, drugs of tabak. Gebruik van deze middelen voor en na je operatie hebben een slechte invloed op je herstel.

Neem je rust! Zorg dat je geen fysieke handelingen of huishoudelijke zaken doet zoals; stofzuigen, koken, zwaar tillen e.d., hef niet de armen en geen sport of lichamelijke inspanningen de eerste 2 weken. Je mag de eerste 6 weken niet zwemmen of naar de sauna.

Als er roodheid, zwelling, koorts of een open wond ontstaat, of er zijn andere zaken waar je ongerust over bent. Aarzel niet en neem direct contact op met de praktijk van Diana Gabriels.

Nazorg borstvergroting Breda BH’s voor na de ingreep

Een postoperatieve BH is speciaal ontworpen voor na de borstvergroting. Het is belangrijk om na de operatie een goede ondersteunende BH zonder beugels te dragen. Onze BH’s zijn van fijne kwaliteit en in meerdere modellen verkrijgbaar in de webshop. Onze modellen hebben verstevigde zijcups, haaksluiting aan de voorzijde of achterzijde, verstelbare bandjes of vaste brede bandjes. Kortom geheel naar persoonlijke voorkeur aan te schaffen. Ga hier naar onze webshop om de postoperatieve BH te bestellen.

 

Newgel+E – een siliconengel met Vitamine E                                

Newgel+E is een uitwendige siliconengel met vitamine E voor de behandeling en het voorkomen van hypertrofische en keloïde littekens. 

Het combineert de effectiviteit van siliconenverband met het gemak van een gel. Newgel+E kan worden gebruikt zodra de huid is gesloten en de hechtingen zijn verwijderd. Het vormt in korte tijd een transparant, watervast, luchtdoorlatend laagje als een soort tweede huid. Het zal het litteken verzachten, verkleinen en afvlakken, alsmede de verkleuring en jeuk verminderen. De vochtbalans en elasticiteit van de omliggende huid blijft behouden.

Newgel+E is geschikt voor alle huidtypen, leeftijden en kan ook gebruikt worden in het gezicht. Van Newgel+E zijn geen bijwerkingen bekend en het wordt niet door het lichaam opgenomen. Klik hier om het product te bestellen.

Nazorg borstvergroting Amsterdam – contact ons voor mee informatie