Consult Borstvergrotingintake-gespre2intake-gesprek

Consult borstvergroting


Overweeg je een borstvergroting? Zou je graag vollere borsten willen? Praktijk Diana Gabriels biedt de juiste oplossing!

Voorafgaand aan de ingreep, vindt er altijd een consult plaats. Het consult bij Diana Gabriels is gratis en vrijblijvend. Diana en haar team begeleiden jou graag in het traject naar een operatie en voorzien patiënten zo volledig mogelijk van informatie. Tijdens het consult worden al jouw vragen omtrent een borstvergroting behandeld. Ook komt er aan bod hoe een borstvergroting precies in zijn werk gaat en informeren zij jou over de mogelijke risico’s en complicaties. Na het eerste consult over jouw borstvergroting bij ons advies- en bemiddelingsbureau, vindt er een consult plaats bij de plastisch chirurg. Tijdens dit consult komen de diverse mogelijkheden aan bod en wordt je onderzocht. De arts beoordeelt of de behandeling medisch verantwoord is en er wordt gekeken of de gewenste behandeling de juiste voor je is. Uiteraard is er alle ruimte om tijdens dit consult vragen te stellen.
Praktische informatie consult borstvergroting


Neem je zorgverzekeringspas en een geldig legitimatiebewijs mee naar je eerste consult borstvergroting.

Neem je zorgverzekeringspas en een geldig legitimatiebewijs mee naar je eerste consult borstvergroting. Na het consult bij de arts kan de operatie definitief ingepland worden. Je hebt na het consult minimaal zeven dagen bedenktijd voordat de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Tip: neem je lijst met vragen mee op papier.

intake-gespre3intake-gespre4Toekomstige cup maat bepalen tijdens consult borstvergroting


Je wilt graag je borsten laten vergroten, maar weet niet goed welke cup maat je moet kiezen.

Ons belangrijkste doel is dat je blij en tevreden bent met het eindresultaat van jouw borstvergroting. Dit betekent dat jouw nieuwe borsten bij jou en jouw lichaam moeten passen en niet te groot of te klein moeten zijn.

Om de keuze te vergemakkelijken werken wij met Crisalix, een programma waarmee je jezelf met jouw toekomstige borsten in 3D kunt bekijken. Op deze manier brengen wij het effect van de borstprothese in kaart. Wil je deze 3D-simulatie uitproberen? Dan gaan wij dit graag voor je regelen! Geef dit dan aan tijdens het maken van je eerste afspraak.

Afspraak maken

Meer informatie