Consult borstvergroting met 3D-simulatie

Consult borstvergroting met 3D-simulatie

Toekomstige cupmaat bepalen tijdens consult borstvergroting

Wil je graag je borsten laten vergroten, maar weet niet goed welke cupmaat je moet kiezen? Ons belangrijkste doel is dat je blij en tevreden bent met het eindresultaat van de borstvergroting. Dit betekent dat jouw nieuwe borsten bij jou en jouw lichaam moeten passen, en niet te groot of te klein moeten zijn.

Vergemakkelijk je keuze met de 3D-simulatie!

Om de keuze te vergemakkelijken werken wij met Crisalix, een programma waarmee je jezelf met jouw toekomstige borsten in 3D kunt bekijken. Wij maken tijdens het consult een scan van je bovenlichaam. Vervolgens wordt die scan omgezet in een driedimensionaal (3D) beeld. Terwijl je meekijkt kunnen we de cupmaat en vorm van de protheses aanpassen. Je kan je eigen lichaam op verschillende manieren bekijken, alsof de borstvergroting al heeft plaatsgevonden. Op deze manier brengen wij het effect van de borstprothese in kaart en kun je een weloverwogen keuze maken. Wil je deze 3D-simulatie uitproberen bij Diana Gabriels? Dan gaan wij dit graag voor je regelen! Geef dit dan aan wanneer je een consult bij ons boekt.

Je kan je eigen lichaam op verschillende manieren bekijken

Makkelijker bepalen welke vorm en maat prothese bij je past

Goed kunnen inschatten of een borstvergroting echt iets voor jou is

Na je consult met de arts kan de operatiedatum definitief worden gemaakt. Tussen het consult en de behandeldatum zitten minimaal 7 dagen, zodat je alsnog de vrijheid hebt om te bedenken of je de borstvergroting echt wilt laten uitvoeren.

Wil je een consult inplannen voor een borstvergroting met 3D-simulatie?

Heb je nog vragen over een 3D consult of wil je een 3D consult inplannen? Neem dan nu contact op met (0)180-439001 of vul hier het contactformulier in.