Borstvergroting met Mentor borstprotheses

Borstvergroting met Mentor borstprotheses

Deze protheses garanderen een hoge kwaliteit én bieden twintig jaar fabrieksgarantie.

Borstimplantaten zijn er in vele materialen, maten en soorten. Je gaat samen met de arts beslissen welke borstimplantaten het meest geschikt zijn voor jouw lichaam en het beste aan je wensen voldoen. Mentor borstprotheses zijn wetenschappelijk onderzocht, klinisch getest en geven een verzekerde kwaliteit. Hieronder vind je alle informatie over de belangrijkste eigenschappen en uitvoeringen van de Mentor borstprotheses.

Hoe bereid je je voor op de borstvergroting?

Mentor borstprotheses bieden vele opties, met een zeer uitgebreid assortiment.

Wij begrijpen dat iedere patiënt andere behoeftes en wensen heeft door persoonlijke voorkeur, anatomie of gezondheid. Daarom biedt Mentor veel keuze in borstprotheses, waardoor het gemakkelijker voor de chirurg wordt om het resultaat te evenaren wat jij voor ogen hebt.

Alle borstprotheses zijn van buiten flexibel en gevuld met siliconen (een zachte, geleiachtige substantie).

De implantaten zijn rond of anatomisch van vorm. Tegenwoordig zijn de borstimplantaten verkrijgbaar met een geruwd oppervlak in tegenstelling tot vroeger met een gladde buitenkant. Doordat het aan het oppervlak ruw is, verkleind het de kans op kapselvorming.

Cohesieve gel

Wij werken uitsluitend met veilige borstprotheses van Mentor. Zowel de anatomische als de ronde Mentor protheses zijn gevuld met een cohesieve gel. Cohesieve gel heeft een aantal voordelen voor jou:

- Het zorgt er voor dat de borsten bij aanraking natuurlijk aanvoelen.
- De protheses kunnen bij wijze van spreken in tweeën worden gesneden zonder dat ze siliconen lekken.
- Via uitgebreide, wetenschappelijke tests hebben de prostheses van Mentor hun veiligheid bewezen.

Druppelvormige protheses

Mentor MemoryShape zijn de nieuwste innovatie in borstprotheses. De implantaten zijn gevuld met een sterk cohesieve gel en een uniek, druppelvormig uiterlijk. In tegenstelling tot ronde borstimplantaten, zijn deze borstimplantaten druppelvormig, om het silhouet van een natuurlijke borst na te bootsen.

Ronde protheses

Ronde borstprotheses met MemoryGel van Mentor zijn beschikbaar in een breed assortiment van maten om jouw wensen tegemoet te komen en die bij jouw lichaam passen. Deze ronde borstimplantaten zijn er met een glad of ruw oppervlak. Samen met de arts ga je kijken welke prothese het beste bij jou past.