Borstvergroting in Lelystad

Borstvergroting in Lelystad

Borstvergroting in Lelystad

Borstvergroting in Lelystad

Borstvergroting in Lelystad? Ben je niet tevreden over de grootte of vorm van je borsten? Voor advies over een borstvergroting of laten uitvoeren van een borstvergroting in Lelystad ben je bij Praktijk Diana Gabriels aan het juiste adres! Diana’s advies- en bemiddelingspraktijk werkt uitsluitend samen met artsen en klinieken die vooraf door hen zijn goedgekeurd. Het is de kunst die Diana uitstekend verstaat om de soms onbegrijpelijke wetenschappelijke taal van specialisten om te zetten in ‘normale mensentaal’.

 

Overweeg je een borstvergroting in Lelystad, omdat je vind dat je cupmaat niet in balans is met de rest van je lichaam?

Of merk je dat je lichaam erg veranderd is door een zwangerschap of gewichtsverlies? Wij gaan er alles aan doen om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt en de balans te herstellen die jij wenst.

Bij een borstvergroting in Lelystad wordt een prothese in de borst geplaatst. Dit doen wij via een zo klein mogelijke opening waarbij wij uitsluitend werken met cohesieve gel en borstprothesen van Mentor. De implantaten zijn wetenschappelijk onderzocht, klinisch getest en van kwaliteit verzekerd. Deze prothesen garanderen een hoge kwaliteit én bieden twintig jaar fabrieksgarantie. Ze zijn er in ronde of anatomische vorm. Naast borstvergroting in Rotterdam, kun je bij Praktijk Diana Gabriels ook terecht voor onder andere bilvergroting eigen vet, bilvergroting met implantaten, borstlift, borstverkleining, tepelcorrectie, lipofilling, liposuctie, buikwandcorrectie, armlift, dijbeenlift, mommy make-over, neuscorrectie, halslift, ooglidcorrectie, oorcorrectie, facelift, endoscopische voorhoofdslift, kinvergroting en transgender.

 

Meer informatie of een vrijblijvend consult voor borstvergroting in Lelystad

Ben je nieuwsgierig geworden over een borstvergroting in Lelystad? Wil je meer informatie of een vrijblijvend consult inplannen voor een borstvergroting in Lelystad? Of heb je een vraag over één van onze andere behandelingen? Neem dan nu contact op met (0)180-439001 of vul hier het contactformulier in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen voor het beantwoorden van al je vragen.